Світить шість років: 32-річного чоловіка з Дрогобича судитимуть за погрози підірвати львівський вокзал

Світить шість років: 32-річного чоловіка з Дрогобича судитимуть за погрози підірвати львівський вокзал.

Світить шість років: 32-річного чоловіка з Дрогобича судитимуть за погрози підірвати львівський вокзал.

Події
07 квiтня 2021 09:31

Уродженцю Дрогобича, який 25 березня "замінував" вокзал у Львові, обрали запобіжний захід. 32-річного чоловіка, який заради жарту зателефонував до поліції, погрожуючи підірвати приміщення з людьми, триматимуть під вартою. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

25 березня, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, близько 32-річний чоловік опівночі зателефонував на спецлінію «102» та повідомив про замінування Головного залізничного вокзалу Львова. За вказаною адресою виїжджали всі відповідні спецслужби екстреного реагування, був порушений режим роботи вокзалу, втім вибухівки так і не знайшли. А ось жартівника з Дрогобича розшукали і затримали швидко, адже дзвінок до поліції він здійснив зі свого мобільного телефону.

"Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 2 до 6 років", - повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Нагадаємо, поліцейські швидко розшукали жартівника, який повідомив на «Гарячу лінію Львова» про замінування школи – ним виявився 15-річний підліток, мешканець одного з сіл району. Хлопець пояснив, що таким чином він розважався.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах