Візи, дозволи, зелені карти: львівські поліцейські викрили підприємця-шахрая

Візи, дозволи, зелені карти: львівські поліцейські викрили підприємця-шахрая. Фото: поліція Львівщини

Візи, дозволи, зелені карти: львівські поліцейські викрили підприємця-шахрая. Фото: поліція Львівщини

Події
08 квiтня 2021 09:12

Львівські правоохоронці викрили шахрая, який, імітуючи послуги з відкриття віз та дозволів на проживання у Сполучених Штатах Америки, ошукав громадян на понад 600 тисяч гривень. Зловмиснику вже оголосили підозру. Про це повідомили у уполіції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

На профільному сайті 27-річний чоловік розміщував оголошення про надання послуг з оформлення документів для виїзду до Сполучених Штатах Америки, віз та «зелених карт». «Послуги» з оплати імміграційного збору, виготовлення пакету документів та термінового розгляду справи про відкриття візи чоловік оцінював від 15 000 до 85 000 гривень.

"Чоловік маскував шахрайську діяльність під офіційну, для цього навіть зареєструвався як підприємець. Клієнти укладали угоди про надання послуг онлайн. Однак після одержання грошей – зловмисник зникав та не виконував взятих на себе зобов’язань. Загалом у такий спосіб правопорушник привласнив понад 600 тисяч гривень", – йдеться у повідомленні.

 Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що поліція Львівської області розшукує чоловіка, який видаючи себе за брокера, обдурював власників автомобілів на "єврономерах". 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах