Любов зла: 51-річного львів'янина судитимуть за побиття адвоката колишньої дружини

51-річного львів'янина судитимуть за побиття адвоката колишньої дружини. Фото: vis24.lt (умовне)

51-річного львів'янина судитимуть за побиття адвоката колишньої дружини. Фото: vis24.lt (умовне)

Події
08 квiтня 2021 10:34

51-річного львів’янина судитимуть за побиття адвоката колишньої дружини, який представляв її інтереси в суді. Інцидент трапився наприкінці лютого, а зараз матеріали розслідування передали до суду.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Розглядалася справа про видачу обмежувального припису обвинуваченому в інтересах його колишньої 46-річної дружини та їхньої доньки, за результатами якої чоловікові заборонили наближатися до них ближче, ніж на 50 м та будь-яке спілкування (у тому числі посередництвом техніки)», - повідомили в пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Та 51-річному чоловіку не сподобався результат розгляду справи та дії адвоката колишньої дружини. Тож після засідання львів’янин напав на правозахисника та декілька разів вдарив його у різні частини тіла, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Франківська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 51-річного жителя Львова, якого обвинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень особі, що надає правову допомогу (ч.2 ст.398 КК України). Йому загрожує від 3до 5 років позбавлення волі або обмеження волі на аналогічний термін.

Нагадаємо, у Дрогобичі 55-річний чоловік після сварки зі своєю співмешканкою спалив житловий будинок. Полум’я практично повністю знищило помешкання, та, на щастя, чоловік з жінкою встигли покинути вогняну пастку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах