Хроніки коронавіруса на Львівщині: скільки людей захворіли, померли й одужали на 9 квітня

Хроніки коронавіруса на Львівщині: скільки людей захворіли, померли й одужали на 9 квітня. Ілюстрація: Vgorode

Хроніки коронавіруса на Львівщині: скільки людей захворіли, померли й одужали на 9 квітня. Ілюстрація: Vgorode

Події
09 квiтня 2021 08:54

Станом на 08.00 п'ятниці, 9 квітня,на Львівщині 115087 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. 2797 — летальні. 84237 — одужало. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За добу, що минула у Львівській області лабораторно підтверджено 1639 випадків коронавірусної хвороби. За добу померли 17 мешканців області, у яких було підтверджено COVID-19.

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 2984 ПЛР-тести, з яких 1639 – позитивні результати. Серед них – 819 мешканців Львова", – йдеться у повідомленні.

Хроніки коронавіруса на Львівщині: скільки людей захворіли, померли й одужали на 9 квітняХроніки коронавіруса на Львівщині: скільки людей захворіли, померли й одужали на 9 квітня

Додамо, що у міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова запрацювали дві нові кисневі станції американського виробництва. Вони самостійно виробляють кисень із повітря. Одна киснева станція подає 520 літрів кисню у хвилину. Тобто дві однакові за потужністю станції можуть подавати понад 1000 літрів кисню. Раніше лікарня купувала у Львівського хімічного заводу близько 4 тисяч кубів рідкого кисню, а тепер купуватиме вдвічі менше.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах