Наркотики – зло: у Львові затримали чоловіка, який стрибав на автомобілі

Наркотики – зло: у Львові затримали чоловіка, який стрибав на автомобілі. Фото умовне.

Наркотики – зло: у Львові затримали чоловіка, який стрибав на автомобілі. Фото умовне.

Події
12 квiтня 2021 09:26

У Львові затримали чоловіка під дією наркотиків, який стрибав по автомобілях. Неприємний інцидент стався у Сихівському районі Львова. Чоловіка забрали у відділок поліції, де також з'ясувалось, що він перебуває у розшуку за грабежі. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як йдеться у повідомленні, близько 23:00 полійеські отримали виклик з проспекту Червоної Калини, де, за словами заявника, невідомий чоловік кидався під автівки. Коли патрульні приїхали за вказаною адресою, то побачили, що чоловік застрибнув на капот одного з автомобілів, що проїжджав повз.

«Порушника зняли з автомобіля і доставили у відділ поліції N°2. Він поводився неадекватно і був у стані зміненої свідомості. Власниця пошкодженого автомобіля написала заяву», – йдеться у повідомленні.

Наркотики – зло: у Львові затримали чоловіка, який стрибав на автомобілі. Фото: очевидці.Наркотики – зло: у Львові затримали чоловіка, який стрибав на автомобілі. Фото: очевидці.

Поліцейські з'ясували, що чоловік – це 34-річний львів'янин, який перебуває в активному розшуку за крадіжку та грабіж вчинені повторно. Чоловік перебував під дією синтетичного наркотику «солі». Його госпіталізували.

Нагадаємо, що у Львові патрульні поліцейські затримали 20-річного водія на Toyota Land Cruiser з системою для швидкої заміни номерних знаків. Юнак їздив містом, перевищуючи швидкість і змінюючи номерні знаки. Незважаючи на це, порушника зупинили і оштрафували. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах