У Львові затримали банду: подробиці

У Львові затримали банду. Фото поліції

У Львові затримали банду. Фото поліції

Події
12 квiтня 2021 12:14

Правоохоронців затримали у Львові банду, яка обкрадала у місті будівельні майданчики. Шестеро чоловіків причетні щонайменше до п’яти таких крадіжок, а загальна сума викраденого становить близько 1,3 мільйона гривень.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Шестеро зловмисників, мешканці Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької, Івано-Франківської областей та один – з Автономної республіки Крим, віком від 18 до 42 років, винаймали помешкання у Львові. У своєму розпорядженні вони мали два мікроавтобуси, якими у темну пору доби їздили на будівництва, звідки викрадали металеві опори опалубки, які в подальшому перевозили в орендований гараж на зберігання», - повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Учасників банди затримали 10 квітня, одразу після чергової крадіжки – цього разу вони викрали 250 стійок опалубки з новобудови на вулиці Пасічній у Львові.  

У Львові затримали банду. Фото поліціїУ Львові затримали банду. Фото поліції

Правоохоронці встановили причетність затриманих до щонайменше п’ятьох  подібних крадіжок. Під час обшуків у них виявили та вилучили викрадені з будівництв стійки, загальна вартість яких становить близько 1,3 мільйона гривень, та інші речові докази їх причетності до скоєння злочинів.

Слідчі повідомили про підозру затриманим, двоє з яких раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за грабіж, хуліганство, нанесення тілесних ушкоджень, погрози вбивством та шахрайство, у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

У Львові затримали банду. Фото поліціїУ Львові затримали банду. Фото поліції

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.

Нагадаємо, львівські поліцейські затримали банду, яка грабувала заробітчан. Злодії знаходили своїх жертв на автовокзалі, тоді пропонували алкогольні напої, куди підсипали сильнодіючі препарати, після цього грабували.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах