Відкриття ринків і повернення до школи: коли у Львові розглянуть рішення про послаблення карантину

Відкриття ринків і повернення до школи: коли у Львові розглядатимуть рішення про послаблення карантину. Фото: Львівська міська рада.

Відкриття ринків і повернення до школи: коли у Львові розглядатимуть рішення про послаблення карантину. Фото: Львівська міська рада.

Події
13 квiтня 2021 15:40

У четвер, 15 квітня, міська комісія з питань ТЕБ і НС розглядатиме можливість послаблення карантину у Львові. Зокрема, вирішать питання про відкриття непродовольчих ринків, літніх майданчиків ресторанів та повернення до очного навчання учнів молодшої школи. Про це заявив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"Ми розглядаємо можливість послаблення карантину по трьох категоріях: повернення до очного навчання учнів 1-4 класів, робота літніх майданчиків та відновлення діяльності непродовольчих ринків. Такі послаблення можливі лише за кількох умов. Перша з них – це зменшення кількості госпіталізованих та кількості позитивних ПЛР. Зараз такої динаміки не спостерігається, тому повернемося до цього питання у четвер», – зазначив Андрій Москаленко.

Станом на ранок 13 квітня лабораторні центри Львівщини провели 2113 ПЛР-тестів, з яких 838 – позитивні. Серед них 504 – львів’яни. Загалом коронавірусну інфекцію на Львівщині виявлено у 118577 мещканців, 2898 людей померло. Ще 86756 пацієнтів одужало. У Львові  коронавірус підтвердили у 58641 людей, з яких 43096 вже одужали, а 1398, на жаль, померли. У стаціонарах перебуває 1093 пацієнти: 1052 з них має Covid-19, 65 – у реанімації, 27 людей підключено до апаратів ШВЛ. За останню добу до медзакладів поступила 74 особи, виписано – 113.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах