Брав кредити у банках і не повертав: у Львові судитимуть 33-річного чоловіка

У Львові судитимуть 33-річного чоловіка. Фото: comments.ua (умовне)

У Львові судитимуть 33-річного чоловіка. Фото: comments.ua (умовне)

Події
14 квiтня 2021 15:30

У Львові судитимуть 33-річного чоловіка, який з підробленими документами взяв кредити у десятьох банках. Звісно ж, кошти банкам ніхто не повертав. За таку аферу львів’янину «світить» до 12 років позбавлення волі.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, чоловік діяв зі спілками. До складу групи шахраїв входило більше десяти осіб.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Зловмисники отримали у десятьох відділеннях філій різних банків у Львові грошові та споживчі кредити на загальну суму 625 тисяч гривень, надаючи при цьому підроблені документи, зокрема, фіктивні довідки про доходи. При цьому кредити банкам не повертались», - йдеться у повідомленні.

Кільком учасникам групи вже повідомили про підозри та скерували до суду обвинальні акти.

Щодо 33-річного львів’янина, то його підозрюють у вчиненні одразу кількох злочинів: ч.ч. 2, 4 ст.190 (шахрайство), ч.2 ст.15 ч.4 ст.190 (замах на шахрайство), ч.3 ст.15 ч.4 ст.190 (замах на шахрайство), ч.3 ст.28 ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів у складі організованої групи) та ч.3 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Дрогобичі начальниця відділення одного з банків привласнила 30 тисяч доларів клієнтів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах