З документами покійника: у Львові затримали п'яного таксиста, позбавленого водійських прав

З документами покійника: у Львові затримали п'яного таксиста, позбавленого водійських прав.  Фото: unsplash.com.

З документами покійника: у Львові затримали п'яного таксиста, позбавленого водійських прав. Фото: unsplash.com.

Події
15 квiтня 2021 16:58

У Львові затримали п'яного таксиста, позбавленого водійських прав, з документами покійного батька. Попри заборону керувати транспортним засобом, 47-річний львів’ян успішно працював у службі таксі. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Інцидент стався у ніч на четвер, 15 квітня. Патрульні зупинили автомобіль Dacia Sandero через порушення водієм правил. За кермом був 47-річний львів’янин, а якого неважко було помітити ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Drager показав результат – 0,55 проміле.

З документами покійника: у Львові затримали п'яного таксиста, позбавленого водійських прав.З документами покійника: у Львові затримали п'яного таксиста, позбавленого водійських прав.

Чоловік показав патрульним посвідчення водія з переклеєною фотографією, видане на 82-річного чоловіка. Під час спілкування з патрульними водій дуже нервував і погрожував знищити документ, а згодом зізнався, що підробив посвідчення батька, який помер 12 років тому, аби працювати таксистом. Як виявилося, суд ще на початку березня позбавив чоловіка водійських прав за ДТП, вчинену у стані сп’яніння. І ще один протокол щодо нього за керування у нетверезому стані нині перебуває на розгляді в суді.  

З документами покійника: у Львові затримали п'яного таксиста, позбавленого водійських прав.З документами покійника: у Львові затримали п'яного таксиста, позбавленого водійських прав.

"На чоловіка склали протокол за ч. 2 ст. 130 (повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Винуватцю загрожує штраф 34 тис. грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу або адміністративний арешт. Також на нього винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП. За це передбачений штраф 20,4 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Підроблене водійське посвідчення у львів'янина вилучили.

Додамо, що 15 квітня у Львові сталася ще одна пригода з водієм таксі. Він на швидкості влетів у знак на острівку безпеки. Відео аварії оприлюднили на Гарячій лінії міста. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах