Відео: п'яна 18-річна львів'янка за кермом автомобіля Honda Accord на швидкості врізалася в електроопору

Відео: п'яна 18-річна львів'янка за кермом автомобіля Honda Accord на швидкості врізалася в електроопору. Фото: dn.kiev.ua (умовне).

Відео: п'яна 18-річна львів'янка за кермом автомобіля Honda Accord на швидкості врізалася в електроопору. Фото: dn.kiev.ua (умовне).

Події
16 квiтня 2021 11:07

У Львові п’яна 18-річна дівчина за кермом автомобіля на швидкості врізалася в електроопору. Аварія сталася близько півночі на вулиці Богдана Хмельницького. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Як йдеться у повідомленні патрульних, приїхавши на місце виклику, вони помітили розтрощений електроопорою автомобіль Honda Accord. Дивом обійшлося без жертв і постраждалих.

Винуватицею нічної ДТП виявилася 18-річна львів'янка, яка не обравши безпечну швидкість, не впоралася з керуванням і здійснила зіткнення з електроопорою.

У мережу виклали відео аварії.

"У молодої керманички патрульні виявили ознаки алкосп'яніння. Перевірка на приладі Drager показала результат 0,74 проміле", - йдеться у повідомленні Патрульної поліції Львівщини.

Нагадаємо, що на пішохідному переході у Львові автомобіль Toyota Highlander на швидкості збив пішохода. Аварія сталася на вулиці Липинського у Львові у п'ятницю, 16 квітня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах