Після численних скарг: у Львові підприємець розібрав незаконну прибудову на тротуарі і заплатить штраф

Львів’янина оштрафували за прибудову до будинку на вулиці Київській. Фото: міська рада Львова

Львів’янина оштрафували за прибудову до будинку на вулиці Київській. Фото: міська рада Львова

Події
16 квiтня 2021 11:55

Львів’янина оштрафували на 81,7 тисячу гривень за прибудову до будинку на вулиці Київській. Підприємець облаштовував вхід у підвал на тротуарі без жодних дозволів. Читайте новини Львова на VG Львів.

«Про незаконну забудову хідника на вулиці Київській, 9 повідомив у соцмережах та на Гарячу лінію міста львівський архітектор Юрій Столяров. Будівельні роботи було зупинено, добудову розібрано, а власника та ініціатора такої раптової прибудови без жодних дозволів ТзОВ «Овочі 43» оштрафували. За даними ДАБІ, сума штрафу - 81720 грн», — повідомили у міськраді.

За інформацією міської Інспекції держархбудконтролю, на останні такі випадки, коли бралися забудовувати тротуари, вдалося оперативно відреагувати.

Львів’янина оштрафували за прибудову до будинку на вулиці Київській. Фото: міська рада Львова Львів’янина оштрафували за прибудову до будинку на вулиці Київській. Фото: міська рада Львова

«Буквально за кілька годин після повідомлення про те, що розпочали будівельні роботи, хідник на Київській повернули до початкового стану. Але щоб не було спокуси у несумлінного забудовника відновити будівництво, наша ДАБК за результатами перевірки наклала на ТзОВ «Овочі 43» штраф», — сказав заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Міська Інспекція ДАБК також просить львів’ян не бути байдужими. У випадку виявлення сумнівних будівельних робіт мешканців просять звертатись у міську інспекцію, щоб та організувала перевірку.

Де у Львові не варто купувати нерухомість: перелік недобросовісних забудовників

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах