Не втечеш: прикордонники вдруге затримали львів'янку, яка перебуває у розшуку

Прикордонники вдруге затримали львів'янку, яка перебуває у розшуку. Фото: 24tv.ua (умовне)

Прикордонники вдруге затримали львів'янку, яка перебуває у розшуку. Фото: 24tv.ua (умовне)

Події
19 квiтня 2021 14:59

У суботу, 17 квітня, у пункті пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею прикордонники затримали 43-річну львів’янку, яка перебувала у розшуку за підозрою у вчиненні низки злочинів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Під час заходів прикордонного контролю стосовно неї відбулося спрацювання бази даних правоохоронних органів. Тому охоронці кордону відразу затримали 43-річну громадянку України та передали співробітникам поліції», - повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону Держприкордонслужби.

У Львові жінку розшукували за підозрою у вчинені нею злочинів, передбачених ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 27 (Види співучасників) та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення).

Цікаво, що раніше прикордонники вже затримували цю ж жінку. Вперше вона «попалась» у лютому 2021 року на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краківець».

Як пише Zaxid.net з посиланням на поліцію, львів’янку доставили у відділок для з'ясування обставин. Однак за даними правоохоронців, жінка не перебуває у розшуку, тож її відпустили.

У пресслужбі Львівського прикордонного загону Держприкордонслужби додали, що справа за цим фактом нещодавно могла бути закрита. Однак, якщо інформація про розшук особи ще є у базі даних, вона не може покинути межі країни.

Нагадаємо, 5 квітня львівські патрульні затримали 28-річного чоловіка, який перебуває в активному розшуку з 15 березня 2021 року. Він викрав автомобіль та переховувався від суду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах