Ножем у груди: у Стрию 52-річний чоловік намагався зарізати власного сина

У Стрию 52-річний чоловік намагався зарізати власного сина. Фото: golos.ua (умовне)

У Стрию 52-річний чоловік намагався зарізати власного сина. Фото: golos.ua (умовне)

Події
20 квiтня 2021 13:58

У Стрию 52-річний чоловік намагався зарізати власного сина. Він завдав 22-річному хлопцеві удар ножем у груди, потерпілого госпіталізували до реанімації. За скоєне батькові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 19 квітня на лінію «102» надійшла інформація від медиків стрийської лікарні про госпіталізацію пацієнта із діагнозом «ножове поранення у ділянку грудей».

Правоохоронці встановили особу пораненого – ним виявився 22-річний мешканець райцентру. Також з’ясували, що до замаху на вбивство причетний батько потерпілого, 52-річний житель Стрия.

«Вночі близько 4:45 між чоловіками виник конфлікт, під час якого батько завдав синові удару ножем у ділянку грудей, спричинивши тілесні ушкодження, зокрема, наскрізне ушкодження легені та перикарду», - йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України – замах на вбивство. За скоєне 52-річному мешканцю Стрия загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Ножем у груди: у Стрию 52-річний чоловік намагався зарізати власного сина фото 1Ножем у груди: у Стрию 52-річний чоловік намагався зарізати власного сина фото 1

Нагадаємо, на Львівщині 20-річний хлопець зарізав знайомого. 37-річний чоловік помер у швидкій дорогою в лікарню.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах