Знай наших: львівська адвокатка стала першою в Україні професоркою з медичного права

Львівська адвокатка стала першою в Україні професоркою з медичного права. Фото: Iryna Senyuta/Facebook

Львівська адвокатка стала першою в Україні професоркою з медичного права. Фото: Iryna Senyuta/Facebook

Події
20 квiтня 2021 15:28

Львів’янка Ірина Сенюта, яка є адвокаткою та викладачкою Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, стала першою в Україні професоркою з медичного права.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Шановні друзі та колеги, ділюсь знаменною подією у своєму професійному житті - рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 15.04.2021 (затверджене Наказом від 19.04.2021) мені присвоєно вчене звання професора. Примітно, що на сьогодні я є єдиним професором кафедри медичного права в Україні», – написала Ірина Сенюта.

Довідково: 42-річна Ірина Сенюта є доктором юридичних наук та завідувачкою кафедри медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Крім того, юристка є національною представницею Європейської асоціації медичного права в Україні та президенткою ГО «Фундація медичного права та біоетики України». Також Ірина Сенюта є співавторкою та розробницею законопроектів з питань функціонування національної системи охорони здоров’я, аввторкою близько 200 наукових праць у сфері медичного права.

Нагадаємо, дев’ять львівських шкіл потрапили до топ-100 учбових закладів України за версією журналу «Фокус». Такий рейтинг складають уже п’ятий рік поспіль за результатами зовнішнього незалежного оцінювання.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах