Вилетів на тротуар: у Львові 22-річний водій збив жінку

Вилетів на тротуар: у Львові 22-річний водій збив жінку. Фото: поліція Львівщини.

Вилетів на тротуар: у Львові 22-річний водій збив жінку. Фото: поліція Львівщини.

Події
21 квiтня 2021 10:09

У Львові автомобіль виїхав на тротуар із збив жінку. Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 20 квітня, близько 19.00 на вулиці Під Дубом. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Ford Fusion, 22-річний мешканець Червоноградського району, виїхав на тротуар і збив 54-річну львів'янку. Очевидці викликали "швидку". Відомо, що жінка отримала тілесні ушкодження, зокрема, перелом руки.

Вилетів на тротуар: у Львові 22-річний водій збив жінку. Фото: поліція Львівщини.Вилетів на тротуар: у Львові 22-річний водій збив жінку. Фото: поліція Львівщини.

Правоохоронці встановлюють обставини події. Слідчі вже відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у Львові п’яна 18-річна дівчина за кермом автомобіля на швидкості врізалася в електроопору. Аварія сталася близько півночі на вулиці Богдана Хмельницького. У мережу виклали відео ДТП.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах