Попався: у Львові затримали продавця зброї

У Львові затримали продавця зброї. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

У Львові затримали продавця зброї. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Події
23 квiтня 2021 15:14

Біля торгового центру на одній з околиць Львова оперативники затримали продавця зброї. Зокрема чоловік торгував багнетами до вогнепальної зброї. Про це 23 квітня повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Затриманий громадянин України намагався продати холодну зброю, носіння та збут якої обмежено законом. Серед «товарів на продаж» правоохоронцями були виявлені та вилучені 3 багнети до автомата Калашникова, багнет до гвинтівки Мосіна та багнет до карабіну СКС», - йдеться в повідомленні.

У Львові затримали продавця зброї. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. У Львові затримали продавця зброї. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2. ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучену зброю направили на експертизу, слідчі дії тривають.

Нагадаємо, 16 січня поліцейські затримали безпритульного чоловіка, який серед білого дня біля супермаркету у Львові намагався продати пістолет на набої перехожому.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах