Постригла не по запису: львівську перукарку оштрафували на 17 тисяч

У Львові перукарку оштрафували за те, що вона стригла клієнтку без запису. Фото: pexels.com

У Львові перукарку оштрафували за те, що вона стригла клієнтку без запису. Фото: pexels.com

Події
27 квiтня 2021 14:14

У Львові перукарку оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що вона стригла клієнтку під час карантину без попереднього запису. Читайте новини Львова на VG Львів.

Це сталося 19 березня, коли у Львові запровадили посилений карантин, під час якого перукарні та салони краси могли приймати клієнтів лише за попереднім записом. Цього ж дня о 13:00 в перукарні на вулиці Стрийській поліцейські виявили перукарку Галину Лозову, яка стригла клієнтку поза записом і без рукавичок, повідомляє zaxid.net.

Під час судового засідання 13 квітня жінка пояснила, що дотримується правил карантину та приймає клієнтів лише за попереднім записом. Втім, того дня до неї подзвонила клієнтка і попросила прийняти її якомога швидше, на що перукарка погодилася. Тільки от у рукавицях, зазначила Галина Лозова, їй незручно стригти.

Голова Сихівського районного суду Ольга Бойко визнала перукарку винною у вчиненні адмінправопорушення та оштрафувала її на 17 тисяч. До того ж, її зобов’язали сплатити 454 гривень судового збору. Цю постанову ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Нагадаємо, львівські контролери оштрафували дівчину без маски.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах