У Брюховичах загорівся будинок: відео

У Брюховичах загорівся будинок: відео. Фото: скріншот із відео.

У Брюховичах загорівся будинок: відео. Фото: скріншот із відео.

Події
01 травня 2021 10:15

У Брюховичах, що біля Львова, загорівся будинок. До ліквідації пожежі залучили 22 надзвичайників та п'ять одиниць спецтехніки. Про це повідомили у ДСНС у Львівській області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У Брюховичах загорівся будинок. Фото: скріншот із відео.У Брюховичах загорівся будинок. Фото: скріншот із відео.

Як йдеться у повідомленні, у п'ятницю, 30 квітня, о 20:14 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в селищі Брюховичі. Займання виникло у будинку на вулиці Бурденка.

"Пожежа виникла в цегляному двоповерховому житловому будинку з мансардою, критому металочерепицею, розміром 10 на 12 метрів. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Не гаючи часу рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до робіт з гасіння пожежі", – повідомили у ДСНС у Львівській області.

До ліквідації пожежі залучили 22 надзвичайників та п'ять одиниць спецтехніки. О 20:48 вогнеборці локалізували пожежу, та о 20:51 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив перекриття будинку на площі 10 метрів квадратних, пошкодив стіни на площі 20 метрів квадратних та речі домашнього вжитку на 12 метрів квадратних.

Причини виникнення пожежі встановлюються.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах