Рідна кров: на Львівщині чоловік намагався зарізати 16-річного племінника

На Львівщині чоловік намагався зарізати 16-річного племінника. Фото: vsim.ua (умовне)

На Львівщині чоловік намагався зарізати 16-річного племінника. Фото: vsim.ua (умовне)

Події
04 травня 2021 10:46

Під час побутового конфлікту у Великдень, 2 травня, на Львівщині чоловік вдарив ножем власного 16-річного племінника. Хлопця госпіталізували до лікарні, а кривднику за скоєне загрожує до 8 років позбавлення волі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 2 травня в одну з червоноградських лікарень госпіталізували хлопця з діагнозом «проникаюче ножове поранення черевної порожнини».

Правоохоронці встановили особу пораненого – ним виявився 16-річний житель міста Белз. Також з’ясували, що удару ножем хлопцю завдав його раніше судимий 36-річний дядько під час побутового конфлікту.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Тепер чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Зловмисника вже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Рідна кров: на Львівщині чоловік намагався зарізати 16-річного племінника фото 1Рідна кров: на Львівщині чоловік намагався зарізати 16-річного племінника фото 1

Нагадаємо, у Стрию 52-річний чоловік намагався зарізати власного сина. Він завдав 22-річному хлопцеві удар ножем у груди, потерпілого госпіталізували до реанімації. За скоєне батькові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах