Перебував під дією наркотиків: водія, який біля Львова врізався у дерево, вбивши дружину, затримали

Перебував під дією наркотиків: водія, який біля Львова врізався у дерево, вбивши дружину, затримали. Фото: поліція Львівщини.

Перебував під дією наркотиків: водія, який біля Львова врізався у дерево, вбивши дружину, затримали. Фото: поліція Львівщини.

Події
05 травня 2021 10:29

Поліцейські затримали водія, який, перебуваючи під дією наркотиків, вчинив ДТП, внаслідок якої загинула його дружина. Аварія сталася у вівторок, 4 травня, у селі Лагодів Львівського району. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram. 

Поліцейські затримали водія, який, перебуваючи під дією наркотиків, вчинив ДТП, внаслідок якої загинула його дружина. Фото: поліція Львівщини.Поліцейські затримали водія, який, перебуваючи під дією наркотиків, вчинив ДТП, внаслідок якої загинула його дружина. Фото: поліція Львівщини.

4 травня близько 22.00 в селі Лагодів 27-річний водій автомобіля ВАЗ-2109 не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом на узбіччі дороги. Внаслідок ДТП пасажирка «Лади», 32-річна дружина водія, від отриманих травм померла на місці події.

"Під час медичного освідчення було встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння", – розповіли у поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах