Обидва водії – п'яні: внаслідок ДТП на Стрийщині 17-річна дівчина потрапила до реанімації

Внаслідок ДТП на Стрийщині 17-річна дівчина потрапила до реанімації. Фото поліції

Внаслідок ДТП на Стрийщині 17-річна дівчина потрапила до реанімації. Фото поліції

Події
06 травня 2021 11:55

В ніч на 5 травня в одному з сіл Стрийського району зіткнулись авто «Volkswagen Passat» і «Славута». Як виявилось, обидва водії були у нетверезому стані. Внаслідок ДТП 17-річна пасажирка потрапила до реанімації.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, за кермом «Volkswagen Passat» перебував 29-річний місцевий мешканець, а «Славутою» керував 24-річний мешканець того ж села.

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що обидва водії керували автівками у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок ДТП на Стрийщині 17-річна дівчина потрапила до реанімації. Фото поліціїВнаслідок ДТП на Стрийщині 17-річна дівчина потрапила до реанімації. Фото поліції

Внаслідок зіткнення травмувались дві пасажирки «Volkswagen Passat». Після обстеження 20-річну дівчину медики відпустили додому, а от 17-річній пасажирці пощастило менше – її госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. За це передбачено від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 4 травня поблизу Львова сталась дорожньо-транспортна пригода. Близько 14:30 на автодорозі «Львів-Самбір» у селі Оброшине Львівського району зіткнулися легковий автомобіль і мікроавтобус.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах