Не розгубилася: у Дрогобичі шахрайка продала чужий будинок

Не розгубилася: у Дрогобичі шахрайка продала чужий будинок. Фото: easyladys.com

Не розгубилася: у Дрогобичі шахрайка продала чужий будинок. Фото: easyladys.com

Події
07 травня 2021 15:01

У Дрогобичі жінка продала будинок, який їй не належав. З цього приводу відкрили кримінальне провадження. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як встановили слідчі Дрогобицького районного відділу поліції, 61-річна підозрювана, не маючи права власності на житловий будинок, продала його, при цьому незаконно заволодівши чужим коштами у великих розмірах.

«Під час досудового розслідування було встановлено, що у 2019 році 61-річна жителька Дрогобича, ввівши в оману місцеву мешканку, продала їй житловий будинок, розташований на вулиці Чехова у Дрогобичі, який зловмисниці  не належав», — повідомили у поліції Львівщини.

21 червня 2019 року підозрювана  отримала від покупця аванс у сумі 26 тисяч гривень за укладання договору купівлі-продажу. Після цього,  у період від червня 2019 року до липня  2020, зловмисниця ще кілька разів отримувала гроші за будинок. Загалом вона незаконно отримала понад 172 тисячі гривень від потерпілої.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 (Шахрайство, що завдало значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Їй загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Львові почали діяти шахраї за новою схемою. Вже є кілька львів’ян, які погодились на пропозиції шахраїв і тепер телефонують зі запитаннями до Львівської міської ради. Однак ця «програма» немає жодного стосунку до міськради Львова.  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах