На Самбірщині п’яний 42-річний чоловік вбив кошеня: як покарають

На Самбірщині п’яний 42-річний чоловік вбив кошеня. Фото: pexels.com (умовне)

На Самбірщині п’яний 42-річний чоловік вбив кошеня. Фото: pexels.com (умовне)

Події
11 травня 2021 17:48

На Самбірщині нетверезий 42-річний чоловік завдав 5-ти місячному кошеняті тілесні ушкодження, які призвели до смерті тварини. Поліцейські уже повідомили зловмиснику про підозру у жорстокому поводженні з тваринами.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Інцидент трапився ще 16 квітня 2021 року, однак в пресслужбі поліції Львівської області про це повідомили лише сьогодні, 11 травня.

Того дня до правоохоронців зателефонувала 44-річна мешканка одного з сіл Самбірського району та повідомила, що її брат вбив домашнє кошеня.

На місці правоохоронці з’ясували, що 42-місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, умисно завдав 5-місячному кошеняті тілесні ушкодження, внаслідок чого тварина померла.

Правоохоронці вже повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. За скоєне чоловіку загрожує штраф від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або до 6 місяців арешту, або до 3 років обмеження волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 11 квітня з балкону четвертого поверху будинку на вулиці Івана Сірка у Львові чоловік викинув кошенят. У цей момент на вулиці перебували діти, які все побачили. На жаль, одне з чотирьох кошенят загинуло. А вже наступного дня, 12 квітня, з вікна шостого поверху будинку на вулиці Любінській у Львові чоловік викинув кота.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах