Дорогі дороги Львова: які об'єкти ремонтуватимуть у 2021 році

Дорогі дороги Львова: які об'єкти ремонтуватимуть у 2021 році. Фото: Depo.Львів

Дорогі дороги Львова: які об'єкти ремонтуватимуть у 2021 році. Фото: Depo.Львів

Події
17 травня 2021 13:12

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про ті ремонтні роботи на дорогах міста, які планують розпочати найближчим часом. Про це він розповів під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM».

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами мера Львова, у першу чергу активно продовжуватимуть ремонтні роботи там, де вже їх раніше почали. Зокрема, на вулицях Степана Бандери та Богдана Хмельницького.

"Зараз розпочинаємо новий етап по вул. Шевченка, вже є всі дозвільні документи. Тривають роботи по вул. Пекарській, там дуже великий об’єм роботи. Також відновлюємо роботи по вулиці Пилипа Орлика – другу частину цієї дороги маємо закінчити в цьому році. Зазначу, що багато є готових проєктів. Якщо ми нормально пропрацюємо це питання на засіданні сесії в четвер, то можливо в цьому році ще будемо братися за вулиці Мазепи і Грінченка. Окрім того, ми проектуємо вул. Замарстинівську (трамвайні колії до Сихова) та вул. Суботівську (хочемо Рясне-2 з’єднати з Левандівкою)", – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, що у Львові затвердили будівництво нових багатоповерхівок, торгового центру та ресторану. Виконком Львівської міськради 14 травня прийняв низку рішень у сфері містобудування.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах