П'яний водій запропонував львівським копам 10 тисяч гривень хабара: що вони відповіли

П'яний водій запропонував львівським копам 10 тисяч гривень хабара. Фото поліції

П'яний водій запропонував львівським копам 10 тисяч гривень хабара. Фото поліції

Події
18 травня 2021 16:46

Напередодні вночі, 17 травня, у Львові перехожі помітили п’яного водія та зателефонували до поліції. Аби уникнути відповідальності керманич запропонував патрульним 10 тисяч гривень хабара. Тепер чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, виклик щодо нетверезого водія на автомобілі «Opel Vectra» на 8-му Скнилівському провулку надійшов близько 22:00.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Коли поліцейські приїхали на місце, то автомобіль стояв припаркований. Всередині сидів водій. Він мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Патрульні 3 батальйону попередили 36-річного керманича про неприпустимість руху у такому стані. Він запевнив, що нікуди вже не поїде», - йдеться у повідомленні.

Згодом патрульні отримали ще один виклик – п’яний водій таки поїхав, він виїхав на бордюр. Чоловікові запропонували пройти перевірку на тверезість, однак він відмовився.

Під час оформлення протоколу за нетверезе кермування водій запропонував інспекторам 10 тисяч гривень. Оскільки попередження про кримінальну відповідальність порушника не злякали, то на місце викликали слідчих.

На водія склали адмінматеріали, також йому загрожує відповідальність за ст. 369 Кримінального кодексу України – пропозиція, обіцянка неправомірної вигоди службовій особі.

Нагадаємо, 13 травня на вулиці Любінській у Львові п’яний водій заснув за кермом свого автомобіля в той час, коли патрульні оформляючи на нього відповідний протокол за порушення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах