Урбанізація: у басейні СКА у Львові оселилися дикі качки

Урбанізація: у басейні СКА у Львові оселилися дикі качки. Фото: П'ємонт/Телеграм.

Урбанізація: у басейні СКА у Львові оселилися дикі качки. Фото: П'ємонт/Телеграм.

Події
19 травня 2021 11:06

У басейні СКА у Львові оселилося сімейство диких качок. Відповідне фото сьогодні, 19 травня, опублікували у Телеграм-каналі П'ємонт. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як видно зі світлини, качка з десятком маленьких качат спокійно плавають у басейні просто неба.

Урбанізація: у басейні СКА у Львові оселилися дикі качки. Фото: П'ємонт/Телеграм.Урбанізація: у басейні СКА у Львові оселилися дикі качки. Фото: П'ємонт/Телеграм.

"Природа настільки очистилась, що в басейні СКА завелись качки", – йдеться у повідомленні.

Басейн СКА знаходиться на території Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України на вулиці Клепарівській у Львові. Він внесений до переліку баз олімпійської підготовки національних збірних команд України.

Таку інформацію можна було б вважати жартом, але останнім часом львівські качки дивують містян часто. Так, у квітні диких качок виявили у калюжі між багатоповерхівками. Качка з качуром спокійно плавали у неглибокій баюрі, оточеній будинками.

Урбанізація: у калюжі між багатоповерхівками у Львові оселилися дикі качки. Фото: Olga DmytrivУрбанізація: у калюжі між багатоповерхівками у Львові оселилися дикі качки. Фото: Olga Dmytriv

Наповнена брудною водою яма, на яку пісдя дощів і танення снігу постійно нарікали місце мішкенці, їм сподобалася.

За час карантину природа у Львові так очистилися, що пташині зграї не лише вільно гуляють активними автомагістралями, але й самостійно ходять в адміністрацію вирішувати свої нагальні качині питання. Останнє, звісно, жарт. Але пішохідні зграї пернатих помічають на вулицях Львова вже не вперше. Відео того, як з десяток дорослих, або вже майже дорослих качок, переходять дорогу на проспекті Чорновола у Львові опублікував Юрій Мураль. На відміну від багатьох львів’ян, роблять вони це на пішохідному переході.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах