Тисяча робочих місць: у Львові створили новий індустріальний парк

Тисяча робочих місць: у Львові створили новий індустріальний парк. Фото: unsplash.com.

Тисяча робочих місць: у Львові створили новий індустріальний парк. Фото: unsplash.com.

Події
19 травня 2021 12:32

У Львові створено індустріальний парк. Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України вже включило індустріальний парк «Спарроу Парк Львів» до Реєстру індустріальних парків. Ініціатор запланував створити тут близько 1000 робочих місць. Про це повідомив заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко.

Індустріальний парк розміщений у промисловій зоні Сигнівка. Його площа – 18,8242 гектара. Це земельна ділянка приватної власності. Функціональне призначення індустріального парку: машинобудування та металообробка, логістика, легка та харчова промисловість, переробна галузь, деревообробна, поліграфічна галузь й інші галузі, сумісні із вищезазначеними. Ініціатором створення є ТОВ «СПАРРОУ ІНДАСТРІЗ». Термін, на який створюється індустріальний парк, – 30 років. 

«Розвиток промислового виробництва у індустріальних парках – це поширена та успішна європейська практика, і ми раді, що цей механізм реалізується у місті Львові», – зазначив Андрій Москаленко.

Ініціатор запланував створити близько 1000 робочих місць.

Нагадаємо, що це вже другий індустріальний парк створений у Львові. Перший – Львівський індустріальний парк «Рясне-2» було створено у 2014 році. Загалом в Україні до Реєстру індустріальних (промислових) парків включено 49 індустріальних парків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах