Хотіла заробити: чоловік намагався продати львів'янку у секс-рабство

На Львівщині судили чоловіка, який намагався завербували львів’янку до проституції. Фото: pexels.com

На Львівщині судили чоловіка, який намагався завербували львів’янку до проституції. Фото: pexels.com

Події
19 травня 2021 14:15

На Львівщині судили чоловіка, який намагався завербували львів’янку до проституції. Він намагався вивезти дівчину у Німеччину працювати повією. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

30 жовтня 2019 року Тарас Пристай зустрівся з Віталіною Т. у львівському ТРЦ Victoria Gardens. Молода дівчина перебувала у скрутному становищі та нещодавно пішла з дому. Чоловік переконував її поїхати у Німеччину працювати повією, повідомляє zaxid.net.

Тарас Пристай пообіцяв дівчині, що її робота буде оплачуватися у 30 євро за 15 хвилин. Він також сказав, що повністю оплатить її переїзд у Німеччину, проживання та забезпечить їй охорону.

Дівчина погодилась, і 5 листопада чоловік намагався перевезти дівчину через пункт пропуску Грушів – Будомєж. Поліцейські затримали Тараса Пристая ще до перетину кордону. Його звинуватили у торгівлі людьми.

15 травня 2021 року справу Тараса Пристая розглянув Яворівський районний суд. Чоловік визнав свою провину та попросив суд не карати його суворо. Віталіна Т. на засідання суду не прийшла, але надіслала заяву, де написала, що претензій то Тараса Пристая не має.

Суддя звільнила Пристая від відбування покарання з іспитовим терміном два роки. Упродовж цього часу чоловік повинен повідомляти про зміну місця проживання та роботи та не вчиняти правопорушень.

Нагадаємо, директор львівського салону краси «Wolf Fox» Андрій Балабух разом з подружжям Залівських займалися сутенерством.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах