Не поділили пасажирів: у Львові побилися водії маршруток

У Львові побилися два водії маршруток. Фото: Олександр Мазуренко

У Львові побилися два водії маршруток. Фото: Олександр Мазуренко

Події
20 травня 2021 11:31

У Львові побилися два водії маршруту №184а. Це сталося 20 травня близько 8 ранку на вулиці Гетьмана Мазепи. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Один з водіїв забрав у іншого ключі від автобуса, в якому перебували пасажири, і поїхав. Постраждалий водій викликав на місце патрульну поліцію.

«Водій 184А почав обганяти іншу маршрутку 184А, підрізати. Водій моєї маршрутки зупинився, той відповідно теж. Підійшовши до нашої маршрутки, він відкрив дверку водія та почав його бити і одразу забрав ключі. Маршрутка почала просто котитись, водій швидко зреагував та намагався зупинити транспорт. Водій вибіг за ключами, але його колега поїхав», – розповіла ZAXID.NET очевидиця інциденту, пасажирка автобуса Ірина.

За словами речниці патрульної поліції Львова Катерини Рибій, екіпаж поїхав у напрямку Рудного за водієм, який відібрав ключі. Обох чоловіків доставили у Шевченківський відділ поліції. Втім, вже у відділку потерпілий відмовився писати заяву.

Приміський маршрут №184а сполученням смт. Рудне – вул. Щурата обслуговує перевізник «Успіх БМ».

«На маршруті задіяно 14 автобусів, які курсують за досить щільним графіком, очевидно, вони потрапили у затори і змістився графік руху. Перевізник відсторонив обох водіїв від роботи на час з’ясування обставин. Їх притягнуть до дисциплінарної відповідальності – догани або звільнення», – сказав директор управління транспорту Львівської облдержадміністрації Степан Рудницький.

Нагадаємо, минулого року міське комунальне АТП-1 скаржилося на водіїв автобусів приміських маршрутів, зокрема №184 і 184а через те, що автобуси курсують через місто без погоджених схем та без gps, а їхні водії порушують правила дорожнього руху.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах