Відео: трьох львівських поліцейських затримали за торгівлю наркотиками

Трьох львівських поліцейських затримали за торгівлю наркотиками. Фото: Управління СБ України у Львівській області

Трьох львівських поліцейських затримали за торгівлю наркотиками. Фото: Управління СБ України у Львівській області

Події
21 травня 2021 12:38

У Львові за торгівлю наркотиками затримали правоохоронців –  двох працівників Львівського районного управління поліції та ще одного їх колишнього колегу. Чоловікам уже оголосили про підозру.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Зловмисники налагодили реалізацію у місті амфетаміну, «Альфа PVP» та героїну. Своїх клієнтів вони підшукували через особисті зв’язки. Співробітники СБУ задокументували декілька фактів збуту «товару» місцевим наркозалежним. Крім фінансової «зацікавленості», поліцейські у такий спосіб штучно нарощували показники службової діяльності», - повідомили у пресслужбі безпеки України у Львівській області 21 травня.

Наразі проводяться санкціоновані обшуки за місцем роботи та за адресами проживання учасників угруповання. Тривають невідкладні слідчі дії та досудове слідство.

Як уточнили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України, до злочинної схеми також причетний чоловік, якого поліцейські залучали у якості понятого. Він повинен був здійснювати крадіжки на їхню «вимогу», за що отримував «винагороду» - наркотики для власного вживання.

Правоохоронці затримали 37-річного посадовця поліції, 31-річного старшого оперуповноваженого поліції, 38-річного раніше судимого мешканця Львівської області та 40-річного колишнього поліцейського. Їм уже оголосили про підозру. Подальшу долю викритих фігурантів визначить суд.

Розпочато кримінальне провадження за фактом збуту наркотиків та притягненні завідомо невинних до кримінальної відповідальності, поєднаному зі штучним створенням доказів обвинувачення.

Нагадаємо, у Львові 38-річний чоловік, так званий «смотрящий» за виправною установою, організував канал для постачання наркотиків ув’язненим.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах