Невдало впав: львівські лікарі дістали зі стегна 12-річного хлопця кермо велосипеда

Львівські лікарі дістали зі стегна 12-річного хлопця кермо велосипеда. Фото: freepick (умовне)

Львівські лікарі дістали зі стегна 12-річного хлопця кермо велосипеда. Фото: freepick (умовне)

Події
21 травня 2021 14:23

Внаслідок падіння з велосипеда 12-річний хлопчик отримав небезпечну травму – у його стегні застрягло кермо. Життя дитини рятували дитячі і дорослі лікарі Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит». Про це повідомили на сторінці медзакладу.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Так, під час падіння з велосипеда кермо вивернулося і застрягло у стегні 12-річного хлопця. Батько дитини відкрутив кермо і постраждалого на кареті швидкої допомоги доправили у лікарню.

«В операційній ми видалили стороннє тіло, виконали ревізію судинно-нервового пучка, промили і обробили рану. Усе нам вдалося, хлопчик буде ходити, у нього все буде добре», – розповів дитячий травматолог Ігор Банах.

За словами лікарів, юному пацієнту дуже пощастило – на щастя, великих магістральних судин кермо не пошкодило, хоча проникаюча рана була дуже глибока.

Хлопчик ще кілька днів побуде у лікарні під наглядом фахівців.

Нагадаємо, випадковий дзвінок врятував життя півторарічному мешканцю Львівщини на ім’я Марк. Хлопчик бавився маминим телефоном та випадково зробив дзвінок своєму лікарю. І цей пропущений виклик став приводом для запису на огляд, який виявив небезпечну кісту в легені дитини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах