Готуй купальник: синоптики дали прогноз погоди на літо 2021 року

Синоптики дали прогноз погоди на літо 2021 року. Фото: pexels.com

Синоптики дали прогноз погоди на літо 2021 року. Фото: pexels.com

Події
24 травня 2021 10:27

Після такої весни важко повірити, що літо взагалі настане. Втім, синоптики прогнозують, що погода вже в червні буде теплою. Далі літо обіцяє залишатися з нами протягом всіх трьох місяців, втім без дощів Львів не був би Львовом.

Які капризи і коли буде демонструвати погода у Львові та області влітку 2021 року дізнався VG Львів. 

Цьогоріч, як не дивно, літо буде теплішим ніж у 2020 році. З першого літнього тижня львів’яни не встигнуть цього помітити, втім відразу з другого — очікується суттєве потепління. Протягом червня синоптики прогнозують +21-25 градусів. Без дощів у Львові, звичайно, не обійтися, однак вони будуть короткочасними. Пляжний сезон вже точно буде відкрито.

Погода на червень 2021. Фото: accuweather.comПогода на червень 2021. Фото: accuweather.com

У липні на Львівщині також буде спекотно. Позначки термометра піднімуться ще на кілька градусів. Дощі та грози будуть досить часто, втім тепло нікуди не зникне. Особливо небо затягнеться на кілька днів уже на другому тижні липня. Втім, озера поблизу Львова точно не залишаться безлюдними, адже термометри будуть показувати 22-26 градусів тепла.

Погода на липень 2021. Фото: accuweather.comПогода на липень 2021. Фото: accuweather.com

Останній місяць літа 2021, прогнозують синоптики, буде ідеальним. Багато сонця і мало дощів.  Якщо вагаєтеся коли саме варто взяти відпустку, тоді час визначитися. Адже саме в серпні буде найбільш сприятлива погода для відпочинку. Не треба задумуватися про дощовик чи парасолю, тільки легкий одяг і панама на голову. Температура повітря буде досить комфорткою: 22-26 градусів тепла. Ближче до осені показники термометра плавно будуть знижуватися.

Погода на серпень 2021. Фото: accuweather.comПогода на серпень 2021. Фото: accuweather.com

Нагадаємо, про п'ять озер біля Львова, на березі яких можна посмажити шашлик та овочі, відпочити від міської метушні і намочити ніжки у воді. Найголовніше, що їхати до них зі Львова недовго.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах