Як покарають: у Львові судили школяра, який намагався зґвалтувати жінку

У Львові судили школяра, який намагався зґвалтувати 26-річну жінку. Фото (умовне): pexels.com

У Львові судили школяра, який намагався зґвалтувати 26-річну жінку. Фото (умовне): pexels.com

Події
26 травня 2021 12:13

У Львові суд звільнив від відбування покарання 18-річного школяра, який спробував зґвалтувати 26-річну жінку. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Це сталося 21 вересня 2020 року, близько 4:00 мешканка Одеси, яка на кілька днів приїхала до Львова, поверталася з весілля. Вийшовши з автомобіля, жінка помітила невідомого, який приховує обличчя. Згодом, він пішов за нею. Вона почала відбиватися сумкою та тортом.

Як вказано у вироку суду за 24 травня, обвинувачений  визнав свою провину та заявив, що йому соромно за свою поведінку. Він розповів, що приблизно о 04:00 побачив на вул. Стрийській жінку та захотів з нею познайомитись. Хлопець був у кепці та балаклаві, він пішов слідом за жінкою у двір між будинками та вул. Стрийській, де схопив її та спробував зґвалтувати. Пояснити своїх дій він не зміг, повідомляє zaxid.net.

Зокрема зазначається, що 18-річний нападник є мешканцем Львова, він навчається у 10 класі навчально-реабілітаційного центру «Оберіг», перебуває на обліку у Львівському обласному клінічному психоневрологічному диспансері.

Як ідеться у висновку судово-психіатричного експерта, у хлопця немає психічної хвороби, втім він має розумову відсталість. Згідно з висновками експертизи, хлопець може усвідомлювати значення своїх дій та здатен керувати ними.

Суддя авизнала хлопця винним у спробі зґвалтування та призначила йому три роки тюрми. Однак суд звільнив його від відбування покарання, встановивши 1,5 років умовного терміну.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах