Плакала на підвіконні: у відчиненому вікні на сьомому поверсі у Львові помітили п'ятирічну дитину

Плакала на підвіконні: у відчиненому вікні на сьомому поверсі у Львові помітили п'ятирічну дитину. Фото: pexels.com

Плакала на підвіконні: у відчиненому вікні на сьомому поверсі у Львові помітили п'ятирічну дитину. Фото: pexels.com

Події
28 травня 2021 09:45

У Львові у відчиненому вікні на сьомому поверсі помітили п'ятирічну дитину, яка гірко плакала. Як виявилося, мама залишивши доньку на подругу, пішла на роботу. Подруга ж, зачинивши дитину саму в орендованій квартирі, пішла у справах. Читайте всі новини Львова.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У четвер, 27 травня, на Стрийській у Львові перехожа побачила дівчинку, яка сиділа на підвіконні сьомого поверху і плакала. Жінка зателефонувала до поліції. Патрульним, які прибули на місце виклику, вдалось вмовити дівчинку відчинити їм двері. 

Дівчинка назвалася Кариною, сказала, що їй п'ять років і дала мамин номер телефону. Жінка розповіла, що залишила дитину на подругу, яка орендує це житло, а сама поїхала на роботу. Згодом подруга сказала, що має справи, і залишила її доньку саму, зачинивши двері ззовні.

"Патрульні склали на маму дитини протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП", – повідомили у поліції.

Нагадаємо, що 10 травня у Львові з вікна багатоповерхівки випала дворічна дитина. Шансів вижити у неї не було. Як встановили правоохоронці, дитина перебувала у квартирі без нагляду дорослих, оскільки її матір спала у нетверезому стані. А 18 травня з вікна багатоповерхівки у Львові випала 10-річна дівчинка. Вона отримала важку травму хребта. Як з'ясувалася, батьків цієї дівчинки вже не раз відвідували правоохоронці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах