Вистрибнула з вікна: з'явилися шокуючі подробиці про сім'ю 10-річної львів'янки

З'явилися подробиці про сім'ю дівчинки, яка вистрибнула з вікна на Шевченка. Фото: поліції

З'явилися подробиці про сім'ю дівчинки, яка вистрибнула з вікна на Шевченка. Фото: поліції

Події
19 травня 2021 17:13

Батьків дівчинки, яка випала з третього поверху на вулиці Шевченка у Львові, уже відвідували правоохоронці. Батько 10-річної дівчинки практикував домашнє насильство. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За інформацією ZAXID.NET, 38-річні Галина та Володимир мають двох дітей – 10-річну Галину та 7-річного Олега. Обоє безробітні. Разом з ним проживає батько Володимира, який теж ніде не працює. У родини станом на 2020 рік були борги за комунальні послуги та непогашені кредити у банку. Родині періодично передають домашні продукти родичі з села.

За словами сусідів, Володимир та Галина зловживають алкоголем, до них часто приходять гості. 10-річна дівчинка сама кілька разів викликала поліцію, бо її батьки билися.

«Діти пропускають заняття у школі та скаржаться одноліткам, що недоїдають. Дівчина – дуже хороша дитина, завжди доглядає за молодшим братиком, гуляє з ним на вулиці, готує їсти», – зазначила пані Надія, мешканка будинку, де проживає сім’я.

Згідно з даними судового реєстру, поліція кілька разів складала протоколи на Володимира за сімейне насильство стосовно дружини.

18 травня, коли трапився трагічний випадок, дівчинка відпрошувалась у мами погуляти на вулицю. Втім, мама сказала Галині, що не відпустить її надвір, поки та не вивчить молитву до першого причастя. Після цього дівчинка пішла до себе у кімнату та вистрибнула з вікна.

Львівська поліція уже відкрила кримінальне провадження за ст. 166 ККУ (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною).

Нагадаємо, 10 травня у Львові з вікна багатоповерхівки випала дворічна дитина. Шансів вижити у неї не було. Поліцейські затримали матір, дворічна дитина якої загинула внаслідок падіння з вікна квартири. Згодом з'явилися подробиці про сім'ю загиблої.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах