Джаз під вечірнім небом: львів'ян кличуть на концерт у ботанічному саду

У львівському ботанічному саду відбудеться концерт «Літній вечір». Фото: Відкрита музика міста/Facebook

У львівському ботанічному саду відбудеться концерт «Літній вечір». Фото: Відкрита музика міста/Facebook

Події
07 червня 2021 12:47

У п’ятницю, 25 червня, у Ботанічному саду відбудеться концерт «Літній вечір». Його організовують на честь ювілею Львівського національного університету імені Івана Франка, який святкує своє 360-річчя. Читайте новини Львова на VG Львів.

«Літній вечір університету – це чудова нагода провести час, насолоджуючись унікальною атмосферою та слухаючи джазову музику у справжній перлині садово-паркового мистецтва», – зазначають організатори.

Ще з кінця ХІХ століття Ботанічний сад був улюбленим місцем відпочинку львів’ян, традиційно тут відбувались заходи з вишуканою музикою.

«Сьогодні університет хоче надати цьому місцю особливого туристичного значення, показати його унікальність та познайомити усіх з Національним надбанням України, поєднавши з доброю справою – підтримкою молодих науковців», –  йдеться у повідомленні міськради.

Львівський університет запрошує усіх небайдужих підтримати створення стипендійного фонду та провести цей літній вечір у колі однодумців.

Нагадаємо, нещодавно у ботсаду зацвіли квіти ельфів. Завдяки чималій кольоровій гамі й невибагливості, ця рослина стала справжньою знахідкою для створення декоративних садових композицій.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах