Покинула мама: у двері львів'ян серед ночі постукала трирічна дитина

У двері львів'ян серед ночі постукала трирічна дитина. Фото: unsplash.com (умовне)

У двері львів'ян серед ночі постукала трирічна дитина. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
07 червня 2021 13:34

Сьогодні вночі, 7 червня, у двері квартири на вулиці Виговського у Львові постукала трирічна дитина. Хлопчик зі слізьми на очах розповів, що його залишила мама. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, правоохоронці отримали виклик про інцидент близько 3:00.

«Дитина стояла поруч із заявниками й плакала. Подружжя вказало на помешкання з відчиненими навстіж дверима, де мешкає дитина. Патрульні зайшли з хлопчиком у вказану квартиру, однак там нікого не було. Інспектори заспокоїли малюка і розпитали інформацію про маму. Він назвав її ім'я, однак не знав, куди вона пішла», - йдеться в повідомленні.

Тоді поліцейські зателефонували мамі покинутого хлопчинка. 34-річна пояснила, що виховує дитину одна, тож змушена працювати вночі, а вдень сидить із 3-річним сином.

Патрульні дочекались приїзду матері та провели з нею профілактичну бесіду. Інформацію про цей інцидент передали відділу ювенальної превенції.

У двері львів'ян серед ночі постукала трирічна дитина. Фото поліціїУ двері львів'ян серед ночі постукала трирічна дитина. Фото поліції

Нагадаємо, хлопчика, якого 9 травня залишили у «Вікні життя» у львівській дитячій лікарні на вулиці Пилипа Орлика, передали у дитячий будинок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах