Приходь щепитися: у Львові відкривають ще два центри вакцинації

У Львові запрацюють ще два центри вакцинації. Фото: crh.org.ua

У Львові запрацюють ще два центри вакцинації. Фото: crh.org.ua

Події
07 червня 2021 17:06

На вихідних, 12-13 червня, у Львові запрацюють ще два центри вакцинації. Йдеться про торгово-розважальний центр «Форум», що на вулиці Під Дубом, а також центр імені Олександра Довженка на Сихові. Читайте новини Львова на VG Львів.

 «Бачимо, що динаміка нам дозволяє відкривати додаткові центри вакцинації. Цими вихідними готуємо ще дві додаткові локації для вакцинації від коронавірусу. Крім «Арени Львів» щеплення будуть робити у торгово-розважальному центрі «Форум Львів» та Центрі Довженка на Сихові. Саме зараз узгоджуємо, щоб там не було ніяких активностей», – повідомив Тvoemisto.tv перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Станом на сьогодні, у Львові провакциновано близько 45 тисяч мешканців. На минулих вихідних у центрі вакцинації на Арені Львів провакцинували 2447 осіб (5 червня – 1 140 осіб, працювали 5 бригад, 6 червня – 1 307 осіб, працювали 6 бригад). Усі почуваютьcя добре.

Якщо буде достатня кількість вакцини, зазначив Андрій Москаленко, будуть задіювати й школи у різних районах міста.

Вакцнували людей зі списку очікування додатку «Дія» – першочергово осіб, старших 60 років. Попередньо працівники Львівського обласного лабораторного центру обдзвонювали людей зі списку очікування і повідомляли про можливість зробити щеплення у Центрі вакцинації. Щепитися могли і охочі зі списку очікування, які молодші 60 років, та приїхали безпосередньо до Центру і яким не телефонували.

Нагадаємо, у суботу, 29 травня, на «Арені Львів» запрацював перший в Україні центр вакцинації населення.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах