У мерії назвали можливу причину ДТП за участі львівської маршрутки

У мерії назвали можливу причину ДТП за участі львівської маршрутки. Фото: Варта1

У мерії назвали можливу причину ДТП за участі львівської маршрутки. Фото: Варта1

Події
07 червня 2021 16:55

У Львівській міській раді назвали попередню причину ДТП за участі маршрутки №11 на вулиці Левандівській, що трапилась 7 червня. Аварія могла статись через технічні несправності автобуса. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«За однією із версій, причиною ДТП на вул. Левандівська, 25 можуть бути технічні несправності автобуса. У зв’язку з цим, управління транспорту призначає службове розслідування щодо цього ДТП, і спільно з «Укртрансбезпекою» здійснить перевірку усіх автобусів «Міра і К» щодо технічного стану машин», - розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За словами начальника управління транспорту Львівської міськради Ореста Олеськіва, кожен водій перед виходом на маршрут повинен мати при собі шляховий документ і всі дозвільні документи, необхідні для поїздки. Однак водій маршрутки, що потрапила в ДТП, їх не мав. Більше того, якщо транспортний засіб зареєстрований та має всі необхідні документи, то поїздку можна відслідкувати по GPS. Та ця маршрутка не обладнана цією системою.

«Ми дали 2 дні перевізнику, щоб він надав відповідну інформацію. Також ми очікуємо даних від поліції та «Укртрансбезпеки», - розповів Орест Олеськів.

За словами посадовця, згідно з чинним законодавством, за безпеку пасажирів під час поїздки відповідає перевізник. Тому кожен день перед виходом на маршрут вони повинні проводити технічний огляд автобуса.

Нагадаємо, 7 червня на вулиці Левандівській (неподалік Широкої) маршрутка №11 несподівано виїхала на тротуар і в'їхала у дерево. Внаслідок ДТП постраждали п’ятеро пасажирів. Обслуговує маршрут № 11 перевізник «Міра і К».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах