Відмовився показати поліції паспорт: львів’янина оштрафували на 17 тисяч гривень

Відмовився показати поліції паспорт: львів’янина оштрафували на 17 тисяч гривень. Фото: unsplash.com

Відмовився показати поліції паспорт: львів’янина оштрафували на 17 тисяч гривень. Фото: unsplash.com

Події
09 червня 2021 14:36

Суд оштрафував львів’янина на 17 тисяч гривень за відмову показати паспорт. Окрім цього, він має заплатити 454 гривень судового збору. 

Як ідеться у матеріалах справи, 9 квітня о 23:57 до поліції надійшов виклик, що на вулиці Кримській, 28 в офісі однієї з компаній влаштували гучну вечірку. Коли поліція приїхала на місце, один зі свідків вказав на чоловіка, який був учасником вечірки, і сів у автомобіль. Поліцейські зупинили транспортний засіб та попросили водія показати паспорт. За словами обвинуваченого, поліцейські при цьому не представились та не показали свої документи, однак поліцейські та свідки це заперечують. Затриманий показати свій паспорт відмовився, адже вважав, що підстав для цього не було. Він пред’явив паспорт лише у відділку, пише Zaxid.net.

Зазначимо, що згідно з постановою уряду, людям у жовтих карантинних зонах заборонено перебувати на вулиці без документів. Станом на 9 квітня Львівщина перебувала у червоній карантинній зоні, однак вимога носити документи на вулиці була чинною.

Враховуючи докази та покази свідків, суддя Галицького районного суду Львова Віталій Стрельбицький визнав чоловіка винним у порушенні карантину та оштрафував його на 17 тисяч гривень. Крім цього, він має заплатити 454 гривень судового збору. На цю постанову суду ще можна подати апеляцію.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах