Наче біс вселився: бабуся розгромила точку прокатних електросамокатів у Львові

Бабуся розгромила точку прокатних електросамокатів у Львові. Фото: скріншот з відео

Бабуся розгромила точку прокатних електросамокатів у Львові. Фото: скріншот з відео

Події
09 червня 2021 15:01

У центрі Львова пенсіонерка, з невідомих причин, розгромила точку прокатних електросамокатів. Бабуся по-одному відтягувала самокати з велосипедної доріжки на проїжджу частину і вже там перекидала їх на бік і трощила. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідне відео опублікували на Телеграм-каналі Типовий Львів. 

На записі чути, як перехожі сміються і просять жінку припинити дебош, однак бабуся не реагує ні на зауваження, ні на попередження про виклик поліцейських. Наприкінці відео видно, як до агресивної старенької під'їжджає мотопатруль.

У соціальних мережах дехто обурився такій поведінці старшої жінки, інші – поставились із гумором до інциденту. Мовляв, бабуся переплутала електросамокати з антенами 5G, або ж таким чином бореться з повстанням машин. Дехто вважає, що пенсіонерка лише хотіла покататися Львовом із вітерцем, але не зрозуміла, як це зробити, тому й розлютилася. А можливо, запарковані на велодоріжці електросамокати, просто заважали їй пройти.  

Нагадаємо, у Львові прокатні електросамокати уже топили у водоймах, закидали на дитячі майданчики і перетворювали на "прилавки" для товарів. Та навіть на цьому львів'яни не зупинились, і знайшли нове "паркомісце" для цього транспорту – смітник.

Чуже не шкода: як львів’яни знущаються над електросамокатами

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах