Відео: п’яний львів’янин влаштував стрілянину біля школи

П’яний львів’янин влаштував стрілянину біля школи. Фото: depositphotos.com (умовне)

П’яний львів’янин влаштував стрілянину біля школи. Фото: depositphotos.com (умовне)

Події
09 червня 2021 17:38

Сьогодні, 9 червня, близько 9:00 біля школи на вулиці Симона Петлюри у Львові пролунали постріли. Їх почули правоохоронці і негайно відреагували. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, на ігровому майданчику біля школи правоохоронці побачили нетверезого чоловіка, який сидів на перекладині. У нього виявили пневматичний пістолет.

Очевидці стрілянини надали патрульним відео-підтвердження. На місце інциденту викликали слідчих. 35-річного львів'янина супроводили у відділ поліції для встановлення обставин.

На чоловіка склали протокол за ч.1 ст. 174 КУпАП – стрільба з пневматичної зброї в населених пунктах і в невідведених для цього місцях. Також на нього винесли дві постанови: за ч. 1 ст. 178 (розпиття алкогольних напоїв та поява у нетверезому вигляді в громадських місцях) та за ст. 175-1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) КУпАП.

Нагадаємо, 7 червня близько 4:00 ранку на вулиці Чорновола пролунав постріл. Його почули правоохоронці і негайно вирішили розшукати причину інциденту. Як виявилось, постріл був «випадковим».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах