Поїхав погуляти і зник: у Львові розшукують 16-річного Івана Хміля

Поїхав погуляти і зник: у Львові розшукують 16-річного Івана Хміля. Фото: Варта 1.

Поїхав погуляти і зник: у Львові розшукують 16-річного Івана Хміля. Фото: Варта 1.

Події
14 червня 2021 11:34

У Львові зник 16-річний Іван Хміль. У понеділок, 14 червня, поліція оголосила неповнолітнього у розшук. Хлопець мешкає у Самборі. Два дні тому поїхав до Львова і більше його не бачили. 

Як розповіли у поліції розповіли, близько 8:00 суботи, 12 червня, Іван Хміль поїхав до Львова, аби  купити деталі для своєї гітари та погуляти. Зі Львова він зателефонував матері та сказав, що з ним все добре. Згодом зв’язок із хлопцем зник. Де він перебуває нині не відомо. Поліцейські звернулися до операторів мобільного зв’язку, щоби встановити його місце перебування.

У Львові зник 16-річний Іван Хміль. Фото: Варта 1.У Львові зник 16-річний Іван Хміль. Фото: Варта 1.

Відомо, що Іван Хміль навчається онлайн у львівській школі «Лідер», що на вулиці Некрасова, захоплюється грою на гітарі. З дому раніше ніколи не зникав. У хлопця хороші стосунки з батьками. Водночас за характером він замкнутий, майже ні з ким не спілкувався. Також відомо, що батьки забороняли йому користуватися будь-якими соцмережами, пише Zaxid.net.

Прикмети Івана Хміля: 16 років, зріст близько 180 сантиметрів, худорлявої статури, світле волосся, сіро-зелені очі. Був одягнений у чорну куртку з капюшоном, темно-сині джинси, взуття мокасини чорного кольору з білою підошвою. Мав при собі рюкзак чорного кольору та гітару, яка була у чорному чохлі.

Якщо комусь відомо про місце перебування зниклого, просять повідомляти за телефонами: 096 9027 708 або 102.

Нагадаємо, зниклу у Львові 19-річну студентку Львівського університету Дарью Косенок знайшли мертвою. Її тіло з ознаками насильницької смерті 30 березня в орендованій квартирі на вулиці Личаківській у Львові виявила власниця помешкання. Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства, і затримали його.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах