Погрожувала учневі ножем: як покарали вчительку cолонківської школи

Як покарали вчительку cолонківської школи, яка погрожувала учневі ножем. Фото: ukrainatoday

Як покарали вчительку cолонківської школи, яка погрожувала учневі ножем. Фото: ukrainatoday

Події
14 червня 2021 15:50

Вчительку cолонківської школи, яка погрожувала учневі ножем, звільнили з роботи. 60-річну Надію Волощук звинуватили у систематичному приниженні учнів. Читайте новини Львова на VG Львів.

У селі Солонка, що під Львовом, вчителька інформатики змусила школяра з’їсти паперовий літачок. Потім вона вимахувала перед учнем ножем, бо у хлопця не було ручки, тож вчителька порадила семикласнику писати власною кров’ю.

За інформацією відділу освіти Солонківської ОТГ, 21 травня Надію Волощук звільнили з посади, а 25 травня їй оголосили догану, повідомляє ZAXID.NET.

«Щодо вчительки Волощук Надії Богданівни після перевірки інциденту були прийняті такі кадрові рішення. 17 травня їй відсторонили від роботи, пізніше на підставі рішення комісії від 25.05.2021 вчительці було оголошено догану, станом на зараз вчителька інформатики звільнена з роботи», – йдеться у документі.

Нагадаємо, зі школи №87, що на вулиці Замарстинівській, 11 у Львові, звільнили вчительку початкових класів Ірину Федишин. Педагогиню звинувати у знущанні над дітьми. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах