Збили на переході: у львівському шпиталі помер військовий

У львівському шпиталі помер військовий, якого збив позашляховик. Фото: Варта1

У львівському шпиталі помер військовий, якого збив позашляховик. Фото: Варта1

Події
15 червня 2021 09:17

У львівському військовому шпиталі помер 42-річний військовий, якого два місяці тому збив позашляховик. Тоді він переходив дорогу на пішохідному переході. Читайте новини Львова на VG Львів.

«Бойовий побратим пішов з життя. З сумом повідомляємо, що 14 червня близько 08:45 після тривалої боротьби за життя у військовому шпиталі помер наш побратим – старший лейтенант Юрій Чорний. Майже два місяці Юрій боровся за життя, військові лікарі докладали усі можливі зусилля», — повідомили у військовій частині, де служив Юрій Чорний.

У чоловіка залишились батьки, дружина, неповнолітні донька та син.

Аварія сталася 16 квітня на вулиці Липинського у Львові близько 6:00 ранку. 38-річний водій Toyota Highlander збив 43-річного львів'янина, який переходив дорогу на пішохідному переході. Нещасного забрала "швидка".

Фото: Військова частина А0807Фото: Військова частина А0807

Юрій Чорний закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. У квітні 2015 року Юрія було призвано за мобілізацію. Військову службу він розпочав проходити з посади командира взводу. Після закінчення строків походження служби за мобілізацією, старший лейтенант Юрій Чорний вирішив залишитись на військовій службі та уклав контракт. Під час подальшої служби його було призначено на посаду командира роти. У період з 2015 по 2021 роки Юрій неодноразово вирушав до району проведення операції Об’єднаних сил.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах