Схема стара, як світ: у Львові затримали шахрая, який дурив жінок

Схема стара, як світ: у Львові затримали шахрая, який дурив жінок. Фото: unsplash.com

Схема стара, як світ: у Львові затримали шахрая, який дурив жінок. Фото: unsplash.com

Події
15 червня 2021 09:42

У Львові затримали харків'янина, який дурив жінок. Одна з жертв передала шахраю 10 тисяч гривень, а інша – 870 євро. Чоловіка вже затримали. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповіли у поліції, 11 червня за допомогою звернулись дві літні жінки, які мешкають на вулицях Зубрівській та Хуторівка. За словами заявниць, до них зателефонували невідомі люди та повідомили, що їх родичі (в одному випадку донька, в другому – син) потрапили у дорожньо-транспортну пригоду, отримали травми і їм необхідно якнайшвидше провести складні операції. Для цього, за словами незнайомців, жінки повинні передати їм гроші. Згодом до пенсіонерок додому приїхав невідомий чоловік, якому вони передали гроші (одна – 10 тисяч гривень, друга – 870 євро).

Того ж дня, проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронці встановили, що до скоєння злочинів причетний 29-річний житель міста Харків, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловіка затримали. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Нагадаємо, що в Україні набирає популярності новий вид шахрайства. Співвітчизники скаржаться на те, що потрапляють на гачок шахраям просто перевипустивши sim-картку. Більшість жертв навіть не одразу розуміє, що на їх ім'я оформили купу кредитів, і що віддавати борги доведеться саме їм. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах