Знайшли місце: які найдивніші речі львів’яни викидають в унітаз

Що найчастіше і найдивніше львів’яни викидають в унітаз. Фото: unsplash.com (умовне)

Що найчастіше і найдивніше львів’яни викидають в унітаз. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
16 червня 2021 16:05

Щороку Львівводоканал ліквідовує більше 3000 закупорювань у каналізаціях міста. Винні у цьому самі ж львів'яни, які звикли спускати непотріб в унітаз. Фахівці розповіли, що найчастіше викидають містяни, та які найдивніші речі доводилося діставати з каналізації комунальникам. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у Львівводоканалі, деякі люди вважають, що унітаз — це альтернатива смітника. Основними причинами закупорювань каналізації вже багато років поспіль є вологі серветки, ватні диски, вушні палички, прокладки та підгузки. Але нерідко під час ліквідації закупорювань комунальникам доводиться діставати з каналізації й геть дивні речі: взуття, одяг, копійки, м'які іграшки, пакети. Деякі львів'яни спускають в унітаз лушпиння картоплі. А одного разу з каналізації у Львові навіть витягли подушку. 

«Ми знову наголошуємо: окрім туалетного паперу в унітаз не можна кидати нічого. Якщо ви вважаєте, що винести сміття – це важка робота, згадайте про тих людей, які щодня усувають затори, ремонтують труби та вручну витягають тонни сміття зі каналізаційних решіток», — зазначили у Львівводоканалі.

Додамо, що львівське комунальне підприємство «Львівспецкомунтранс» встановлює камери в місцях розташування контейнерів для збору сміття.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах