Знай наших: 18 учнів Львова отримали по 200 балів на ЗНО з математики

Знай наших: 18 учнів Львова отримали по 200 балів на ЗНО з математики. Фото: unsplash.com

Знай наших: 18 учнів Львова отримали по 200 балів на ЗНО з математики. Фото: unsplash.com

Події
20 червня 2021 09:16

У Львові 18 учнів шкіл отримали по 200 балів на ЗНО 2021 з математики. Більшість із них є випускниками фізико-математичного ліцею.

Як повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, серед учнів – 12 дітей із фізико-математичного ліцею, двоє дітей з гімназії «Престиж», по одній дитині зі шкіл №20 та №46, з технологічного ліцею та з економічного ліцею.

«Я щиро вітаю освітянську спільноту із неймовірними результатами ЗНО 2021. Учні та вчителі – ви круті. Цей рік був непростим як для наших учнів, так і для вчителів та батьків. Карантин вніс свої корективи у навчальний процес. Але я дуже тішусь, що попри це, ми маємо такі хороші результати з успішності навчання наших дітей», — сказала Зоряна Довганик.

Нагадаємо, щорічно мерія Львова відзначає випускників закладів загальної середньої освіти міста, які отримують найвищі результати за ЗНО. Так, за 200 балів із зовнішнього незалежного оцінювання з базової дисципліни абітурієнти отримують грошову винагороду у розмірі 5 тисяч гривень, за 400 балів — грошову винагороду у розмірі 10 тисяч гривень. Ті, хто набере 600 балів з трьох предметів відповідно, отримають міську премію у розмірі 20 тисяч гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах