Мрії здійснюються: у Львові відновлюють постачання гарячої води

У Львові розпочали відновлення постачання гарячої води. Фото: shutterstock

У Львові розпочали відновлення постачання гарячої води. Фото: shutterstock

Події
22 червня 2021 11:34

Відсьогодні, 22 червня, у Львові розпочали відновлення постачання гарячої води. Водопостачання увімкнуть споживачам «Львівтеплоенерго» і «Залізничнетеплоенерго». Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомив мер міста Андрій Садовий, гідравлічні випробування необхідно проводити щороку. У цей період виявляють проблемні моменти і багато мереж замінюють. Можливо згодом всі труби замінять на нові і тоді таких незручностей не виникатиме. 

«Ми починаємо відновлювати постачання гарячої води після гідравлічних випробувань. На жаль, зараз альтернатив цій процедурі немає. Якщо ми хочемо якісно готуватись до зими, то ми повинні перевірити всі наші мережі, адже більшість з них будувались за Радянського Союзу, а тоді не сильно звертали увагу на якість», – сказав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, щорічні гідравлічні випробування у Львові стартували 20 травня. Така перевірка мереж є підготовкою до опалювального сезону. Через значну кількість проривів на трубопроводах, мешканцям Залізничного району довелося помучитися без гарячої води довше, аніж до запланованого 3 червня. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах