Асортимент освітлювальної техніки як джерело натхнення

Асортимент освітлювальної техніки як джерело натхнення. Фото: unsplash.com (умовне)

Асортимент освітлювальної техніки як джерело натхнення. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
05 липня 2021 13:58

Будь-який дизайнер інтер'єрів підтвердить, що освітлення (і як підсумок - освітлювальні прилади) грає найважливішу роль в комфорті, атмосфері і естетиці будь-якого приміщення, будь то ванна кімната або банкетний зал, офіс або дитяча.

Асортимент - запорука оптимального вибору

На щастя, багато в чому завдяки роботі спеціалізованих магазинів, тепер у тих, хто займається висвітленням, з'явилася можливість вибирати джерела світла, причому вибирати не просто з декількох десятків люстр «радянської епохи» або двох-трьох настільних ламп, а вибирати по-справжньому - з тисяч варіантів. Подивіться, наприклад, на каталог люстр для низьких стель https://www.brille.ua/ua/lyustry-dlya-nizkih-potolkov/. І це тільки одна категорія.

Якщо ви хочете дізнатися, що являє собою повний асортимент великого спеціалізованого постачальника, відвідайте магазин Brille в офлайн форматі (25 точок по країні) або офіційний сайт однойменного інтернет-магазину. Тут продається будь-освітлювальна техніка - від бра і люстр до вуличних ліхтарів і світлодіодних стрічок.

Специфіка світла - на чолі кута

Освітлювальні прилади можна розділити за кількома ключовими параметрами. Нас цікавить специфіка. Це може бути приналежність тієї чи іншої моделі до обраного стилю. Наприклад, добірка светітльніков для лофт-приміщень або кімнат в скандинавському стилі, бра для англійського стилю або будинків в рустик-стилі.

Говорячи про специфіку, можна піти іншим шляхом, вибираючи світильники для конкретного приміщення. Наприклад, світильники для зонального освітлення в кухні-їдальні або креативні світильники для дитячої.

Незвичайні варіанти для незвичайного інтер'єру

Якщо ви подивіться каталог великого магазину освітлювальної техніки, то від вашого погляду не сховаються незвичайні варіанти, багато з яких ви раніше навіть не бачили. Саме вони можуть стати ключовим предметом інтер'єру у вашому будинку і джерелом натхнення для інтер'єрного дизайнера.

Чого варті люстри-павуки, світильники з «лампами Едісона», люстри-молекули, люстри-тубуси або спеціальні колекції люстр «від Тіффані». Але ж є ще великий асортимент LED-люстр або ґратчастих люстр для лофт-приміщень і лаунж-барів.

А може, для вас важливіше всього зручність експлуатації? Тоді, дивіться на люстри з пультом дистанційного керування або вимикачами, що дозволяють змінювати ступінь освітленості за бажанням. Взагалі, розумні люстри - це одне з трендових напрямів, про яке можна написати окрему статтю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах